Elina Siirala & Diana Al-Hassani in concert in Wittem

Wittem Bezoek website

Elina Siirala & Diana Al-Hassani in concert in Wittem

Elina Siirala & Diana Al-Hassani in concert in Wittem Bibliotheek klooster Wittem, Wittemer Allee 32Wittem Naar de website
Na haar succesvolle optreden in mei 2019 bij kasteel Vliek, keert Elina Siirala terug voor een klassiek concert, met begeleiding van Diana Al-Hassani op vleugel, in de kloosterbibliotheek in Wittem. Elina Siirala is een lyrische sopraan. Na haar studie in klassieke muziek in Helsinki, trok zij naar Londen om hedendaagse muziekstijlen te studeren. Zij is zangeres/songwriter van haar eigen band Angel Nation en zij is frontvrouw van de Duitse band Leaves’ Eyes.

Zij heeft opgetreden in opera’s en concerten in Europa, USA en Japan. Diana Al-Hassani begon als 9-jarige met pianolessen en als 15-jarige begon zij een studie aan het conservatorium in Neurenberg. Enkele jaren later wisselde zij naar het conservatorium in Dresden. Zij treedt regelmatig op als soliste bij orkesten als Sinfonietta Dresden en het WDR Orchester. Het concert dat werken zal omvatten van onder andere Brahms, Händel, Mozart en Sibelius, zal plaatsvinden op 16 november om 20:00 uur.

Overzicht

Prijs

Voorverkoop: € 13,50. Deur: € 15,- (contant).

Data
2019
november 16
Contact
Bibliotheek klooster Wittem, Wittemer Allee 32, Wittem

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website