Elfia

Arcen Bezoek website

Elfia

Elfia Kasteeltuinen Arcen, Lingsforterweg 26Arcen Naar de website
In Elfia ben je wie je bent, maar het fantastische is: je kan ook zijn wie je wilt zijn. Een engel of een duivel; een fee of een kwaadaardige prinses; een romantische piraat of een goddelijk wezen. Alles is mogelijk en jouw dromen kunnen uitkomen. Elfia kan omschreven worden als een evenement, een kostuumevenement, met verbazingwekkende en schitterende kostuums; met levendige optredens, sensationele shows en marktkramen waar je spullen kan kopen waar je het bestaan niet van af wist. 

Elfia vindt plaats in de realiteit; elk jaar; twee keer; in april en in september op prachtige kasteelgronden. Je kan met je auto of met de trein naar Elfia toe reizen, maar zodra je door de kasteelpoorten naar binnen treedt, zodra je over de lijn stapt die de organisatie de magische grens noemt, stap je in een betoverende wereld. Een droomwereld waar iedereen verbonden is en waar iedereen elkaar respecteert. In deze wereld ben je welkom en je zult je thuis voelen; en de organisatie noemt je… een Elfiaan.

Overzicht

Prijs

Prijzen variëren van € 18,- tot € 35,-, afhankelijk van de dag (zaterdag of zondag) en tijdstip van kopen. Kinderen 3-11 jaar ontvangen 35% korting.

Data 21-9-2019 t/m 22-9-2019
Contact
Kasteeltuinen Arcen, Lingsforterweg 26, Arcen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website