Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Een avond met H6

Valkenburg Bezoek website Bestel tickets

Een avond met H6

Een avond met H6 Openluchttheater Valkenburg, Plenkertstraat 51AValkenburg 043-6015044 Naar de website
Geen enkel repertoire in Nederland is zo bekend en geliefd als dat van André Hazes. In 2003 gaf de volkszanger zijn een na laatste concert in de Amsterdam Arena. Dit concert zal herinnerd worden als één van zijn meest indrukwekkende. Als eerbetoon aan Hazes neemt 17 jaar na dato een dertiental Nederlandse topmuzikanten (onder andere uit het begeleidingsorkest van Guus Meeuwis en de Hazes-band zelf) je mee terug in de tijd. 

Onder de naam Een avond met H6 brengen zij onder aanvoering van een fantastische zanger, wiens indrukwekkend stemgeluid en timbre ongelofelijk dicht in de buurt komen bij dat van Hazes zelf, nog één keer dit fameuze concert voor het voetlicht. Een avond om samen te dansen, te zingen, te lachen, te janken en vooral om te genieten! Aanvang: 20.30 uur. 

Overzicht

Prijs

€ 22,50.

Data
2020
augustus 1
Contact
Openluchttheater Valkenburg, Plenkertstraat 51A, Valkenburg
043-6015044

Tickets

Kijk voor meer tickets op www.tickli.nl

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website