Informatie in verband met coronavirus

Vanwege het coronavirus (COVID-19) zijn alle evenementen tot 1 juni afgelast. Daarnaast zijn ook restaurants, cafés, musea, theaters en vele attracties en hotels tot en met 28 april gesloten. Contacteer de aanbieders voor de laatste updates. Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn tot en met 28 april gesloten. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons via social media voor de laatste updates en informatie over activiteiten in Zuid-Limburg.

Educatieve Knutselactiviteit: Vakantie

Beek Bezoek website

Educatieve Knutselactiviteit: Vakantie

Educatieve Knutselactiviteit: Vakantie Oude Pastorie Beek, Oude Pastorie 25Beek 046-7820560 Naar de website
De Vrienden van de Oude Pastorie organiseren weer een educatieve knutselmiddag. Het thema is vandaag: Vakantie! De knutselactiviteit begint om 13.30 uur. De middag wordt gezamenlijk afgesloten in de Gasterij om 15.30 uur. 

Voor ouders en grootouders, die tijdens de educatieve middag in de Oude Pastorie wachten, is een leestafel ingericht in de 'Pastoorskamer' op de eerste verdieping van de Oude Pastorie. Er bestaat de mogelijkheid om daar, onder het genot van een kopje koffie of thee, of iets anders moois van de nieuwe menukaart, te wachten tot het creatieve resultaat van je kroost klaar is.

Overzicht

Prijs

Vooraf aanmelden mag via info@oudepastoriebeek.nl. Graag met vermelding van naam van het kind, leeftijd en het telefoonnummer van één van de ouders. Er geldt wel een maximum van 25 kinderen voor deze activiteit die geschikt is voor kinderen vanaf 4 jaar. Wil je met de kinderen ruim van te voren aanwezig zijn om je kind in te schrijven op de dag zelf? De inloop is tussen 13.15-13.30 uur. 

Data
2020
juni 24
Contact
Oude Pastorie Beek, Oude Pastorie 25, Beek
046-7820560

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website