Educatieve kinderactiviteit 'Hortensia's'

Beek Bezoek website

Educatieve kinderactiviteit 'Hortensia's'

Educatieve kinderactiviteit 'Hortensia's' Oude Pastorie Beek, educatieve ruimte 'de koeienstal'Beek 046-7820560 Naar de website
De Vrienden van de Oude Pastorie organiseren weer een educatieve kindermiddag. Het thema is vandaag: 'Hortensia's'. Samen wordt er naar Hortensia Kwekerij Stevens gewandeld, bij aankomst zal dan een rondleiding plaats vinden. Vooraf aanmelden mag via info@oudepastoriebeek.nl. Graag met vermelding van naam van het kind, leeftijd en het telefoonnummer van één van de ouders. Er geldt wel een maximum van 25 kinderen voor deze activiteit die geschikt is voor kinderen vanaf 4 jaar.

Wil je met de kinderen ruim van te voren aanwezig zijn om je kind in te schrijven op de dag zelf? De inloop is tussen 13.15-13.30 uur. De knutselactiviteit begint daarna, precies om 13.30 uur. De middag wordt gezamenlijk afgesloten in de Gasterij om 15.30 uur. Voor ouders, die tijdens de middag in de Oude Pastorie wachten, is een gezellige leestafel ingericht in de 'Pastoorskamer' op de eerste verdieping. Er bestaat de mogelijkheid om daar, onder het genot van een kopje koffie of thee te wachten op je kind. Entree is gratis.

Overzicht

Data
2019
september 11
Contact
Oude Pastorie Beek, educatieve ruimte 'de koeienstal', Beek
046-7820560

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website