Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

E-bike Safari Hoogtepunten Land van Kalk

Voerendaal Bezoek website Bestel tickets

E-bike Safari Hoogtepunten Land van Kalk

E-bike Safari Hoogtepunten Land van Kalk Diverse startlocaties in Heerlen, Simpelveld enVoerendaal 06-52611471 Naar de website
Nadat je op Hoogtepunten Safari bent geweest, kun je moeiteloos Kunradersteen onderscheiden van mergel, heb je foto’s kunnen maken van prachtige vergezichten en heb je sporen gevonden van het rijke verleden van Land van Kalk. Als je wilt, begin dan alvast op de startlocatie met een stuk verse vlaai en een kop koffie of thee (niet inbegrepen). 

Dan stap je op de e-bike en fiets je samen met de ranger en maximaal 10 deelnemers circa 20 kilometers door het Land van Kalk langs monumentale gebouwen van Kunradersteen, maar ook langs frisgroene velden of fruit- en wijngaarden. Je maakt diverse stops, dus volop gelegenheid om foto’s te maken van de prachtige vergezichten. De ranger, een lokale inwoner met veel kennis van de omgeving, vertelt van alles over natuur, landschap en geschiedenis.

Overzicht

Prijs

€ 11,50 per persoon.

Data 2-7-2020 t/m 25-9-2020
Contact
Diverse startlocaties in Heerlen, Simpelveld en, Voerendaal
06-52611471

Tickets

Kijk voor meer tickets op www.tickli.nl

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website