Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Dyanne Sleijpen Math Dirks Rob Mennen - Kleinkunst met een zachte K

Valkenburg Bezoek website Bestel tickets

Dyanne Sleijpen Math Dirks Rob Mennen - Kleinkunst met een zachte K

Dyanne Sleijpen Math Dirks Rob Mennen - Kleinkunst met een zachte K Openluchttheater Valkenburg, Plenkertstraat 51 AValkenburg 043-6015044 Naar de website
Dyanne Sleijpen, Math Dirks en Rob Mennen nemen je in dit liedjesprogramma mee in hun eigen verhaal, op hun eigen pad. Drie muzikale wegen die elkaar kruisen tijdens een avond waarop het Nederlandse en Limburgse (kleinkunst)lied centraal staat. 

Pure luisterliedjes vooral, maar er zijn ook heel wat momenten om heerlijk mee te neuriën. Een liedjesavond geworteld in het Limburgs en met repertoire van onder andere Wim Sonneveld, Brigitte Kaandorp, Robert Long, Karin Bloemen, Jules de Corte en Annie MG Schmidt. Aanvang: 20.30 uur.

Overzicht

Prijs

€ 15,-.

Data
2020
juli 9
Contact
Openluchttheater Valkenburg, Plenkertstraat 51 A, Valkenburg
043-6015044

Tickets

Kijk voor meer tickets op www.tickli.nl

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website