Veilig op pad in tijden van corona

Hét advies van de overheid: vier vakantie in eigen land (en met je gezonde verstand). Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

Dracula

Theater Landgraaf, Kerkberg 4
Landgraaf
Dracula, maar dan anders is losjes gebaseerd op het gelijknamige boek Dracula en speelt zich af in het jaar 1974. De drie, niet al te snuggere, gebroeders van Helsing ontvangen op een dag een brief, die schijnbaar tachtig jaar te laat bezorgd is. De afzender is Abraham van Helsing. 

Abraham van Helsing is hun grootvader, die eind 1800 tijdens een klopjacht op Dracula spoorloos verdween. De drie misprezen broers grijpen dit gegeven aan om hun naam te zuiveren. Maar wat gebeurt er wanneer ook de pers hier lucht van krijgt? Een verhaal waarin genoeg te lachen valt, maar dat zeker ook een menselijke kant heeft, in een prettige jaren 70 sfeer. 

De productiegroep Mesjogge van Jeugdtheater Landgraaf bestaat uit jong volwassenen en volwassenen in de leeftijd van 18 t/m 34 jaar. Zij maken avondvullende voorstellingen onder regie van Roger Meulenberg. Aanvang: 20.00 uur. Leeftijd: 12 jaar en ouder.

Prijs


Entree: € 5,-.

Data


  • 26-11-2020 t/m 27-11-2020