DMFF: Beklim de Seven Summits van Zuid-Limburg

Bocholtz Bezoek website

DMFF: Beklim de Seven Summits van Zuid-Limburg

DMFF: Beklim de Seven Summits van Zuid-Limburg Diverse locatiesBocholtz Naar de website
De Seven Summits, de hoogste top van elk continent, zijn een begrip voor elke ambitieuze klimmer. In 1985 was de Amerikaan Richard Bass de eerste die ze allemaal beklommen had. Inmiddels zijn er voor bergliefhebbers heel veel nieuwe uitdagingen en afvinklijstjes. Als je alle toppen boven de 4000 meter in de Alpen wil beklimmen, moet je er 82 afstrepen. In Schotland kun je gaan ‘munro bagging’. Je bent dan pas klaar als je alle 282 bergen boven de 3000 voet hebt beklommen.

Hier, waar de bergen beginnen, zijn de Seven Summits van Zuid-Limburg: zeven toppen waar je als wandelaar het echte berggevoel kan ervaren. Elke topwandeling heeft zijn eigen karakteristiek: de één is een echte skiberg, op de ander loop je langs steile afgronden - en allemaal bieden ze fantastische vergezichten. De organisatie daagt jullie uit om ze alle zeven te ontdekken en je eigen recordpoging te ondernemen. Beklim jij alle Seven Summits vóór 29 oktober 2019? Mail je topfoto’s of post ze op Facebook of Instagram!

De Seven Summits
Schneeberg 257 meter.
Hakkenberg 252 meter.
Wilhelminaberg 225 meter.
Kattenroth 209 meter.
D’n Observant 157 meter.
Eyserbos 197 meter.
Gulperberg 157 meter.

Overzicht

Data 20-9-2019 t/m 28-10-2019
Contact
Diverse locaties, Bocholtz

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website