Veilig op pad in tijden van corona

Hét advies van de overheid: vier vakantie in eigen land (en met je gezonde verstand). Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

Disconnected/Reconnected

Openbare parkeerplaats, Provincialeweg 1
Reijmerstok
Met het project Disconnected/Reconnected wil kunstenaar Jonathan Wanders mensen prikkelen en uitdagen. Het is een oproep tot een open dialoog. 

Disconnected/Reconnected doet dit door de confrontatie op te zoeken met de collectieve recente geschiedenis en te laten zien hoe die verbonden is met de situatie van vandaag. 

Op bijzondere wijze worden iconische gebeurtenissen in een lokale setting beleefbaar en wordt een ander perspectief geboden aan een breed publiek. 

De vrijheid om te gaan en te staan is door de corona-maatregelen fors ingeperkt. De beelden van de kunstinstallatie herinneren aan andere schokkende gebeurtenissen die van invloed waren en nog altijd zijn op de vrijheden. 

 De installatie bestaat uit zes beeldborden en één infobord. Elk bord is 1,2 meter breed en 0,9 meter hoog, geklemd in een metalen frame.

Data


  • 12-9-2020 t/m 11-11-2020