Dé Wijnwandeling

Dé Wijnwandeling

Winselerhof en Brasserie Nieuw Ehrenstein
Landgraaf
Als vervolg op de succesvolle wijnwandelingen van afgelopen maanden, hebben Brasserie Nieuw Ehrenstein en Winselerhof besloten om nieuwe Wijnwandelingen te organiseren.

Tijdens deze wijnwandeling door de Anstelvallei en het Strijthagerbeekdal ga je niet alleen op pad over kronkelende bospaadjes, langs prachtige vijvers en historische kastelen maar staat de wandeling ook in het teken van culinair genieten. 

Bij zowel de start, de tussenstop én bij terugkomst ga je genieten van lekkernijen, culinaire gerechtjes en perfect passende wijnen. De wandelingen kunnen gestart worden tussen 13.00 en 14.00 uur.

Prijs


€ 28,50 per persoon. Bij de startlocatie, welke je zelf kiest, start je met een lekkernij met bijpassende wijn en ontvang je een wandelroute van 8 of 12 kilometer door het Strijthagerbeekdal en de Anstelvallei. 

Bij de tussenstop verrast de chef je wederom met een gerechtje samen met een heerlijke wijn, je sluit de middag af op de eindlocatie met het laatste gerecht met wederom een mooi glas wijn.

Data


  • 28-8-2022
  • 25-9-2022
  • 16-10-2022