De Toverfluit - De Toneelmakerij & Silbersee

Kerkrade Bezoek website

De Toverfluit - De Toneelmakerij & Silbersee

De Toverfluit - De Toneelmakerij & Silbersee Parkstad Limburg Theaters Kerkrade, Theaterplein 30Kerkrade 045-5716607 Naar de website
De Toverfluit is de allerbekendste opera ter wereld. De beroemde aria van de Koningin van de Nacht kent iedereen, zelfs als je nog nooit een opera hebt gezien. Of gehoord. Mozart schreef zijn opera over prins Tamino, die met behulp van een toverfluit prinses Pamina moet redden, in 1791. Silbersee en De Toneelmakerij tillen het meesterwerk naar het nu in spannend muziektheater voor iedereen vanaf 7 jaar. Deze Toverfluit speelt zich af tegen de achtergrond van een intergalactische strijd tussen de Nacht en de Zon. 

Pamina, een heel gewoon meisje en bewoner van planeer aarde, hoort haar ouders ruzieën als ze 's avonds in bed ligt. Toch valt ze in slaap en in haar dromen van sterrenstof ontmoet ze Tamino, een heel gewone astronaut uit de toekomst. Ondanks de lichtjaren afstand herkennen ze veel in elkaar. Maar in haar dromen heersen ook duistere nachten: Zon en Nacht voeren een intergalactische strijd over licht en donker. Een mythisch sprookje over kinderen met een missie.

Overzicht

Prijs

Sterrang: € 21,50, Rang 1: € 18,50, Rang 2: € 16,75, Rang 3: € 14,-.

Data
2019
november 24
Contact
Parkstad Limburg Theaters Kerkrade, Theaterplein 30, Kerkrade
045-5716607

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website