De Paarse Pracht wandeling over de Brunssummerheide

Heerlen Bezoek website

De Paarse Pracht wandeling over de Brunssummerheide

De Paarse Pracht wandeling over de Brunssummerheide Startlocatie Natuurmonumenten BrunssummerheideHeerlen 045-5212522 Naar de website
De dagen worden weer korter, het hoogtepunt van de zomer lijkt voorbij, maar de heide staat juist op het punt van ontspringen: de prachtig bloeiende Brunssummerheide. Augustus is altijd de mooiste tijd van het jaar. De paarse heideplanten staan dan in volle bloei en voor deze paarse zee komen de mensen van heinde een verre naar de heide. 

Wandelen met de boswachter 
De boswachters van Natuurmonumenten verheugen zich dan ook weer op één van de mooiste excursies van het jaar. Op vrijdagavond 16 augustus en zondagmiddag 25 augustus staan zij klaar bij de startlocatie Brunssummerheide, aan de Schaapskooiweg 101 in Heerlen. Als jullie mee willen, zorg dan dat je een ticket hebt gereserveerd, want er kunnen maar een beperkt aantal mensen mee. Op vrijdagavond 16 augustus vertrekken ze om 19.00 uur, op zondagmiddag 25 augustus om 14.00 uur.

Overzicht

Prijs

De kosten voor deze wandeling zijn voor leden van Natuurmonumenten € 5,- en voor niet-leden € 8,-.

Data
2019
augustus 25
Contact
Startlocatie Natuurmonumenten Brunssummerheide, Heerlen
045-5212522

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website