De Likt

De Likt

Poppodium Volt
Sittard
De organisatie heeft flink wat tijd op deze show moeten wachten want achter de schermen stond de organisatie voor deze show al een tijdje klaar. Maar de futuristische funk band uit de Maasstad komt dan eindelijk slopen in Sittard-Geleen. 

De Likt knalde in 2015 uit je speakers met hun hitsingle Ja Dat Bedoel Ik en vele knallers volgde erna. Wat volgde waren podia die werden afgebroken, festivals gesloopt en kneiters van hits in de charts. 

In 2020 lag het derde album klaar, Ctrl-Alt-DeLikt, met wederom bangers van hits erop, waarvan enkele al het levenslicht zagen. Maar het vinyl bleef in de hoes steken. Tijd om dat te gaan veranderen. 

Op Ctrl-Alt-Delikt flirt De Likt met een retro-digitale, soms early 90’s game-achtige sound. Tegelijk zoekt het steeds een organische, soms analoge vibe op. 

De plaat die is gedrukt op transparant vinyl en de bijbehorende hoes van transparant plastic, stralen dezelfde combinatie uit. Op het album knalt De Likt als vanouds, maar bewijst het ook een volwassen act geworden te zijn.

Prijs


€ 20,-.

Data


  • 5-11-2022