De Fretten van de straten & Ut Koffer

De Fretten van de straten & Ut Koffer

Brunssum Bestel tickets

De Fretten van de straten & Ut Koffer

De Fretten van de straten & Ut Koffer Brikke OaveBrunssum
'Ut Koffer'
Tijdens deze avond presenteren de cursisten van Xtravagant niet één, maar twee voorstellingen! Deze avond begint met de fragmentarische komedie 'Ut Koffer’. ‘Ut Koffer’ is de verzamelnaam van Max’ collectie ongein, grappen en sketches. Wie kan er beter vertellen waar ‘Ut Koffer’ over gaat dan Max zelf?

Welkom dames en heren in een wereld vol (te) gekke personen. Welkom in een wereld waar ‘Ut Koffer’ open getrokken zal worden om jezelf te verrassen. ‘Ut koffer’ is een verzameling sketches die Max in de afgelopen 5 jaar verzonnen en geschreven heeft. Dit nu bewerkt om een verhaal te vertellen. Centraal staat? ‘Ut koffer!’ Wat zit erin? Hoop, dromen, frustraties en angsten. Alles wat mensen maar al te graag verborgen houden. Welkom in een wereld waar Ut Koffer open getrokken zal worden om jezelf bloot te geven. Wordt het grappig? Zeker! Wordt het serieus? Wellicht!

Max
'De Fretten van de Straten, zijn de Muizen van de Huizen' Vriend, schrijver, all-round grappige man... Hoe beschrijf je Løuie? Nou ja, dit stuk beschrijft hem het beste! ‘De Fretten’ gaat over een broer en zus. Echte ‘millennials’ volgens het boekje: lui, afwachtend en ongericht. Totdat een telefoontje alles voorgoed verandert… Wie belt er? 'Zeg ik je niet'. De voorstelling is absurd. Hilarisch! En een schitterend uitgangspunt voor de acteurs! Ze kunnen plankgas geven en zelfs regisseur Max  zal ondersteunen met genoeg ongein!

‘De Fretten…’ is door Løuie al eens uitgevoerd, maar de acteurs hebben zijn script ontvangen en gaan nu de eigen variant maken. Deze twee stukken worden door twee toppers gespeeld! Wees erbij want dit is een geslaagde avond voor jong en oud! Dit alles onder de vertrouwde slogan: niets moet, alles mag!

Overzicht

Data 31-5-2019 t/m 1-6-2019
Contact
Brikke Oave, Brunssum

Tickets

Kijk voor meer tickets op www.tickli.nl

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website