Dagwandeling Mechelen IVN Meerssen

Mechelen Bezoek website

Dagwandeling Mechelen IVN Meerssen

Dagwandeling Mechelen IVN Meerssen Parkeerplaats Langehaagweg nabij St Jan de Doper kerkMechelen 06-14401879 Naar de website
Op zondag 14 juli organiseert IVN Meerssen een prachtige dagwandeling vanuit Mechelen langs en door het Schweibergerbosch. De wandeling wordt gekenmerkt door verrassende uitzichten en afwisseling van bospaden en karakteristieke buurtschappen als Overgeul, Landsrade en Bissen. Extra informatie Een prachtige wandeling door bos en langs weilanden. Onderweg passeren de wandelaars enkele buurtschappen, waarvan de meeste mensen nog nooit gehoord hebben.

Vertrek: om 9:30 uur van af de parkeerplaats achter station Meerssen (zo mogelijk carpoolen). De wandeling vertrekt om 10:15 uur vanaf de parkeerplaats aan de Langehaagweg, nabij St Jan de Doperkerk in Mechelen. Iedereen is welkom. Je hoeft geen lid te zijn van IVN Meerssen. Deelname is gratis. Aanmelden niet nodig. Stevige wandelschoenen zijn aanbevolen. Contactpersoon: Riet Hautvast 043-3475663 en Annie Hupkens 043-3472590.

Overzicht

Data
Contact
Parkeerplaats Langehaagweg nabij St Jan de Doper kerk, Mechelen
06-14401879

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website