Currents #10 Choose Your Own Story

Currents #10 Choose Your Own Story

Marres, Huis voor Hedendaagse Cultuur
Maastricht
Currents #10 Choose Your Own Story brengt elf recent afgestudeerde kunstenaars samen in een netwerk van verhaallijnen, onderwerpen en ervaringen. 

Ergens tussen fictie en werkelijkheid, individu en gemeenschap, publiek en privé, draaien ze de rollen om en schrijven zij het script voor hun eigen narratief. Deze editie markeert het tienjarig jubileum van de serie Currents. 

Marres initieerde dit euregionale talentonwikkelingsproject in 2013, dat deelnemers naast een podium ook een breder begeleidingstraject met training, netwerk en professionalisering biedt. 

In 2018 sloot Z33, Huis voor Actuele Kunst, Design en Architectuur, in Hasselt (BE) zich als co-producent aan bij dit platform voor professionalisering. Jester is partner. Marres en Z33 wisselen elkaar sindsdien jaarlijks af als organiserende partij. 

In de afgelopen tien jaar is Currents, uitgegroeid tot één van de meest belangrijke platforms voor veelbelovend euregionaal talent in de beeldende kunst.

Prijs


Regulier: € 10,-. 65+/studenten/CJP: € 5,-. Studenten Maastricht Institute of Arts/Jan Van Eyck/ICOM: gratis. Vriend van Marres/kinderen tot 18 jaar: gratis. Museumkaart: gratis (verkrijgbaar bij Marres).

Data


  • 18-12-2022 t/m 5-2-2023