Concert in parochiekerk Overhoven

Sittard Bezoek website

Concert in parochiekerk Overhoven

Concert in parochiekerk Overhoven Parochiekerk H. Hart van Jezus (Geldersestraat 37, 6136 AS Sittard)Sittard 06-30567774 Naar de website
Concert op zondag 23 juni a.s. in de parochiekerk van Overhoven-Sittard. Wij nodigen u van harte uit voor een sfeervol concert op zondag 23 juni a.s. om 15.00 uur in de parochiekerk ‘H. Hart van Jezus’ Overhoven, aan de Geldersestraat 37, 6136 AS Sittard.

Het concert wordt verzorgd door het Vocaal Ensemble Parkstad o.l.v. Harrie Spronken. Sopraan Marie-Jeanne Lemmen zal verschillende solowerken ten gehore brengen.
Het fraaie pijporgel in de parochiekerk zal bespeeld worden door Efrem Verleng. Dit orgel is gebouwd in 1941 door Gebr. Vermeulen uit Weert. Er zullen werken uitgevoerd worden van o.a. Johann Sebastian Bach, Gabriel Fauré, Giulio Caccini, Wolfgang Amadeus Mozart, Georg Friedrich Händel e.a.

Het belooft een mooi concert te worden! Na afloop van het concert is eenieder van harte uitgenodigd voor een kopje koffie of thee in de parochiezaal van de kerk. U bent allen van harte uitgenodigd. Entree: vrije gave

Overzicht

Data
Contact
Parochiekerk H. Hart van Jezus (Geldersestraat 37, 6136 AS Sittard), Sittard
06-30567774

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website