Concert Cent Mille Chansons

Vaals Bestel tickets

Concert Cent Mille Chansons

Concert Cent Mille Chansons De KopermolenVaals
Zangeres Ghislaine Mommer neemt je mee naar het zonnige en passievolle Frankrijk. Met haar warme stem zingt ze liederen van onder andere Jacques Brel, Edith Piaf en Dalida. De chansons worden ondersteund door het pianospel van Clemens Hoffman. Ze zijn geweldig op elkaar ingespeeld. Hun klassieke opleiding is doordrenkt met de liefde voor Frankrijk en de hang naar lichte muziek. Dit blijkt de ideale basis te zijn voor een passievolle avond.

Er is meer: Clemens en Ghislaine slaan dit jaar nieuwe wegen in, door het uitvoeren van eigen composities. Laat je betoveren door deze chansons, gecomponeerd door Clemens. Ook zullen drie jonge, getalenteerde zangeressen uit Maastricht het programma aanvullen met hedendaagse Franstalige muziek. De samenzang van Iris, Michelle en Micheline is in één woord: 'Formidable'! 

En na de pauze wordt het publiek weer uitgedaagd om mee te zingen met enkele klassiekers, ondersteund door zangensemble WBN8. Kortom: het wordt een afwisselende avond om nooit te vergeten.

Overzicht

Prijs

€ 12,-.

Data
2020
juni 27
Contact
De Kopermolen, Vaals

Tickets

Kijk voor meer tickets op www.tickli.nl

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website