Van harte welkom!

Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg

 

Century's Crime

Century's Crime

Forum
Sittard
De legendarische band is bekend van onder andere Dreamer, School en Breakfast in America. De coverband Century’s Crime -vernoemd naar het album Crime of the Century- zet een legendarische en authentieke show neer waarbij de bekende en minder bekende nummers van Supertramp weer voor even tot leven komen op zaterdag 31 oktober bij Forum Sittard in samenwerking met Stichting Rooster Rock! 

Century’s Crime In 1974 bracht Supertramp ‘Crime of the Century’ uit, hun doorbraakalbum! De hits ‘Dreamer’, ‘School’ en ‘Crime of the Century’ zijn inmiddels echte Evergreens. De onmiskenbare zang, de spookachtige saxofoon en het ‘geluid’ van Supertramp zijn voor altijd in het geheugen, ziel en herinneringen gedrukt. De band-leden, allemaal die-hard Supertramp-fans, herleven de geest en het geluid van de originele opnames, live concerten en video’s om een concert neer te zetten die één van de beste en beroemdste bands ter wereld waardig is!

Prijs


Early Bird Ticket: € 17,50.
Early Bird Ticket plus tien munten: € 40,-.
Ticket: € 20,-. Ticket plus tien munten: € 42,50.

Data


  • 30-10-2021