Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Celine Weerts - Ont.moeten

Valkenburg Bezoek website

Celine Weerts - Ont.moeten

Celine Weerts - Ont.moeten Openluchttheater Valkenburg, Plenkertstraat 51 AValkenburg 043-6015044 Naar de website
Een eerlijke en persoonlijke voorstelling, waarin tekst en muziek elkaar versterken. Celine Weerts (Schimmert, 1990) studeerde in 2013 af aan een musicalopleiding in Den Haag en koos er vervolgens voor om terug te komen naar Limburg. Twee jaar geleden schreef en speelde ze ‘Hou van mij’, een voorstelling over haar zoektocht om weer dichterbij haar dromen te komen. 

In haar nieuwe voorstelling vertelt Celine over haar leven, wat er op dit moment speelt, en zoekt ze daarbij naar muziek die bij haar en haar verhaal past. Bestaande liedjes, niet per se een genre, maar passend bij het humeur van het moment. Resultaat is een avond vol afwisseling en herkenning, om lekker achteruit te zitten en te genieten. Aanvang: 20.30 uur. 

Overzicht

Prijs

€ 15,-.

Data
2020
september 10
Contact
Openluchttheater Valkenburg, Plenkertstraat 51 A, Valkenburg
043-6015044

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website