Catharina Wandeltocht

Lemiers

Catharina Wandeltocht

Catharina Wandeltocht Café Oud Lemiers, Rijksweg 20Lemiers
Harmonie Sint Catharina Lemiers organiseert op zondag 21 juli alweer voor de 31ste keer de Catharina Wandeltocht. Aan de Catharina Wandeltocht hebben de afgelopen jaren duizenden liefhebbers deelgenomen en al deze wandelaars hebben mogen ervaren hoe schitterend en bijzonder een goed verzorgde wandeling door het vijfsterren Heuvelland kan zijn. Bij alle wandelaars, jong en oud, getraind en niet getraind heeft de Catharina Wandeltocht een uitstekende reputatie, die de organisatie ook op zondag 21 juli graag weer wil waarmaken.

De wandelingen over 7, 10, 15 en 25 kilometer voeren langs schilderachtige landschappen, over holle wegen, door weilanden en bieden fraaie vergezichten. Op goed verzorgde rustplaatsen kunnen de wandelaars hun dorst lessen, de inwendige mens sterken en in gezelschap van andere wandelaars even op adem komen. De 17e-eeuwse carré boerderij Hof van Mamelis dient dit jaar als hoofdrustplaats. De startplaats is zoals ieder jaar in café Oud Lemiers te Lemiers-Vaals.

Overzicht

Prijs

€ 3,- per deelnemer.

Data
Contact
Café Oud Lemiers, Rijksweg 20, Lemiers

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website