Casablanca - Matzer Theaterproducties & Bos Theaterproducties

Casablanca - Matzer Theaterproducties & Bos Theaterproducties

Heerlen Bezoek website

Casablanca - Matzer Theaterproducties & Bos Theaterproducties

Casablanca - Matzer Theaterproducties & Bos Theaterproducties Parkstad Limburg Theaters - LIMBURGzaalHeerlen 0455716607 Naar de website
Zes acteurs bereiden zich voor op het spelen van Casablanca, geïnspireerd op de Hollywood-klassieker. Spelen zij dit stormachtige liefdesverhaal zoals het ooit is geschreven? Of neemt hun verhaal een andere wending? Hoe dan ook, Stefan Rokebrand (Chez Brood, Celblok H) en Jamie Grant (KLEM, LEEF!) spelen de gedoemde geliefden waartussen de passie onvermijdelijk oplaait. Is de verwachting. Een fonkelnieuwe muziektheatervoorstelling, die het klassieke verhaal verbindt met de prangende actualiteit en hierop reflecteert.

Over een tijd waarin mensen met bootjes uit Europa vluchtten, in een tijd waarin Europa juist toevluchtsoord is. Casablanca als echo naar de toekomst, vol allesomvattende vragen en actuele dilemma’s. Casablanca is geschreven door de veelgeprezen theaterauteur Jibbe Willems. De regie is in handen van Madeleine Matzer. Met bijzondere nieuw gecomponeerde muziek van Gouden Kalf winnaar Helge Slikker.

Overzicht

Prijs

Sterrang: € 28,-, Rang 1: € 24,-, Rang 2: € 20,50, Rang 3: € 12,50.

Data
2019
mei 31
Contact
Parkstad Limburg Theaters - LIMBURGzaal, Heerlen
0455716607

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website