Bruisend ontspannen

Holset Bezoek website

Bruisend ontspannen

Bruisend ontspannen BruisendWijnHuis Domein Holset, Holset 34-36Holset 043-8502928 Naar de website
Sta eens stil. Sluit je ogen. Stel je voor je zit in de auto en hebt een drukke week achter de rug. Adem in, trek je schouders richting je oren en knijp alle spieren richting je neus. Je rijdt steeds verder naar het zuiden, je gedachten worden rustiger en je gezicht ontspant. In dit zomerarrangement staat ontspanning centraal. De rust van Domein Holset wordt ontdekt; de omgeving en de wijnen die de kracht hebben om alles van je af te laten glijden. De eerste dag eindigt met een heerlijk diner. 

Nadat de ochtendzon je wekt, begin je de dagen met een heerlijk ontbijt met prachtige producten, het liefst uit eigen moestuin. Je bezoekt Thermae 2000. Hier ontspan je fysiek en mentaal. Geniet van de thermale baden, sauna’s en waag je aan een opgieting. Ontspanning betekent tot rust komen, de stress van je af laten glijden. Zie je Bruisend ontspannen helemaal zitten en ben je klaar om te reserveren of heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar info@domeinholset.nl of bel 043-8502928.

Overzicht

Prijs

€ 350,- voor twee personen boekbaar van zondag tot en met donderdag. Exclusief diner.

Data 10-7-2019 t/m 30-9-2019
Contact
BruisendWijnHuis Domein Holset, Holset 34-36, Holset
043-8502928

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wijn

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website