Veilig op pad in tijden van corona

Reizen in rode en oranje gebieden in het buitenland worden afgeraden door de overheid. Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

Brett Newski & Bony Macaroni

Poppodium Volt
Sittard
Het vierde studio album van Brett Newski 'Don’t Let the Bastards Get You Down' geeft weerstand tegen de individuele irritaties in het leven. Of het nu gaat om giftige relaties, eenzaamheid of de grotere levensvragen. 

Hij bezingt het leven maar brengt je in het negatieve het positieve terug. Zo deelde hij al het podium met Courtney Barnett en Violent Femmes en stond hij op de podia van SXSW en het Reeperbahn Festival. 

Samen met Bony Macaroni beklimt hij dit najaar de Nederlandse podia. De jonge muzikanten zijn klaar voor een nieuwe stap, een positieve stap vol energie. Bony Macaroni stond al eens in Volt tijdens de afterparty van de Popronde en speelde het café plat. 

Het is luid maar voor iedereen mee te zingen. Een tragikomische emo-pop gig waar de tracks zich in hoog tempo opvolgen. Ze toerde al langs de podia met onder andere de Raggende Manne en Tim VanTol.

Prijs


€ 6,-.

Data


  • 15-5-2021