Veilig op pad in tijden van corona

Hét advies van de overheid: vier vakantie in eigen land (en met je gezonde verstand). Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

Breakfast Club

Theater Landgraaf, Kerkberg 4
Landgraaf
In The Breakfast Club maak je kennis met een stel middelbare scholieren. Het viertal bestaat uit totaal uitlopende types. Zo is er de sportvrouw, het populaire meisje, de rebel en de nerd. De club komt met elkaar in contact als ze gedwongen zijn om een zaterdag na te blijven op school. Op het eerste gezicht hebben de jongeren niets met elkaar gemeen. Maar als ze elkaar uiteindelijk beter leren kennen zien ze de overeenkomsten: in plaats van vreemden zijn ze elkaars gelijken en ontstaat er respect voor elkaar en groeit de vriendschap. 

De musical B-groep bestaat uit Elyn, Christiaan, Noëlle en Melle (16 en 17 jaar). Zij hebben karakterstudies gedaan van de verschillende personages en scènes geschreven, die onder leiding van de docente zijn gemonteerd tot een musical. Kortom, de voorstelling is een eigen, vrije bewerking van de gelijknamige film; een musical waarin naast geacteerd ook gezongen, gedanst wordt.

Prijs


Entree: € 5,-.

Data


  • 31-10-2020
  • 1-11-2020