Bluesrock Festival Tegelen

Venlo Bezoek website

Bluesrock Festival Tegelen

Bluesrock Festival Tegelen Openluchttheater De DoolhofVenlo Naar de website
De organisatie kan met afsluiter DeWollf, Kenny Neal, The Cards en opener Vendetta Drive de eerste vier namen van het programma voor de 36e editie van het Bluesrock Festival in Tegelen bekend maken. Met nog drie namen te gaan biedt het festival weer een vertrouwd aantrekkelijk en een gevarieerd programma. Kaartverkoop voor het festival is reeds gestart. De overige drie namen zullen later bekend worden gemaakt. 

De eerste editie van het festival in 1984 werd opgedragen aan de in dat jaar overleden Bluespionier Alexis Korner. In de vierendertig edities die volgden passeerden bijna 75.000 bezoekers de kassa’s van de unieke locatie, vonden er 256 optredens plaats waaronder grote namen als Walter Trout, Rory Gallagher, Johnny Winter, Ten Years After, Joe Bonamassa, Beth Hart, Gary Moore en Solomon Burke. In de afgelopen jaren is het festival één van de langst lopende en bekendste Bluesfestivals van Nederland geworden. 

Het festival wordt al sinds de eerste editie ieder jaar georganiseerd in Openluchttheater De Doolhof waar regen absoluut geen spelbreker is want het gigantische dak van het theater dient als een paraplu boven de bezoekers. Dit dak en het decor van de Passiespelen maken deze locatie dan ook zo uniek. Kijk voor meer informatie over het festival op de website.

Overzicht

Prijs

Kaarten kosten in de voorverkoop € 39,- (exclusief € 3,90 servicekosten). Kassa: € 45,-. Raadpleeg de website voor meer informatie.

Data
2019
september 7
Contact
Openluchttheater De Doolhof, Venlo

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website