Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Blazersensemble Zuiderwind - In de wolken

Valkenburg Bezoek website Bestel tickets

Blazersensemble Zuiderwind - In de wolken

Blazersensemble Zuiderwind - In de wolken Openluchttheater Valkenburg, Plenkertstraat 51 AValkenburg 043-6015044 Naar de website
In de familievoorstelling In de wolken (geschikt voor iedereen vanaf 4 jaar) neemt Blazersensemble Zuiderwind het publiek mee naar een land hier héél dichtbij, waar een lief klein meisje o zo graag lang en gelukkig wil leven. Maar nóg liever wint ze die ballonwedstrijd waar ze al zo lang van droomt. 

Zou Hugo, de vrolijke tuinkabouter, haar niet kunnen helpen? En zouden Kai en zijn vrienden dan eindelijk ophouden met dat eeuwige gepest? Frank Boonen is de verteller in dit muzikale sprookje met beeld en geluid. Aanvang: 11.00 uur.

Overzicht

Prijs

 € 9,-.

Data
2021
juni 13
Contact
Openluchttheater Valkenburg, Plenkertstraat 51 A, Valkenburg
043-6015044

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website