Bevrijdingsconcert 'Engelenburcht'

Schimmert Bezoek website

Bevrijdingsconcert 'Engelenburcht'

Bevrijdingsconcert 'Engelenburcht' Sint RemigiuskerkSchimmert 045-4042241 Naar de website
Op zaterdag 9 november brengt fanfare Sint Caecilia samen met Ann Van Dessel, Jan Vanlangendonck en Mohamed Sultan en met medewerking van Schutterij Sint Sebastiaan Schimmert en de Heemkundevereniging Schimmert tijdens de adembenemende voorstelling 'De Engelenburcht' de geschiedenis van een klein dorpje tijdens de oorlog tot leven. In een 75 minuten durende voorstelling kruipen Ann, Jan en Mohamed in de huid van verschillende personages. 

Ze vertellen de geschiedenis gezien door de ogen van de mensen die er deel van uitmaakten. Tekst en muziek vormen één geheel. De muziek is van Simon van Poecke en de tekst van An van Dessel. Geen geschiedenisles, geen grote heldenverhalen, de voorstelling gaat over hoe gewone mensen in een landelijk dorp de oorlog beleefden. Inleiding: 19.30 uur. Concert: 20.00 uur.

Overzicht

Prijs

Kaartverkoop (inclusief consumptie bij ’t Weverke te Schimmert). Voorverkoop: € 12,50, jeugd <16: € 7,50. Aan kassa: € 15,-, jeugd <16: € 10,-. Voor meer informatie en voor de kaartverkoop kun je de website raadplegen.

Data
2019
november 9
Contact
Sint Remigiuskerk, Schimmert
045-4042241

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website