Benefiet Kerstconcert

Geleen Bezoek website Bestel tickets

Benefiet Kerstconcert

Benefiet Kerstconcert HanenhofGeleen 06-10185337 Naar de website
Stichting We Have A Dream organiseert voor de 2e keer dit kerstconcert voor een regionaal, goed doel. Dit jaar: Plinthos/Doors2open. 

Plinthos begeleidt en coacht jongeren die in een onveilige situatie zitten, psychisch en/of sociaal emotioneel vastlopen en soms dakloos zijn. De jongeren staan naast de maatschappij en zijn hun pad naar de toekomst even kwijt. De professionals van Plinthos staan dag en nacht voor hen klaar, zodat zij weer kunnen opbloeien uit een ogenschijnlijk kansloze situatie. 

De opbrengst van het concert wordt gebruikt voor projecten van Doors2open die normaal gesproken financieel niet haalbaar zijn. Fraaie muzikale line-up. Veel artiesten dragen de missie van We Have A Dream een warm hart toe. Op 8 december treden onder andere op: Strauß-ensemble (met muzikanten uit het André Rieu orkest), Ivo van der Bijl, coverband Manilla/Freetime, popband Stuck in 2nd Gear, Tiroler Ohne Berge, JazzSalsa, DJ Ricky Lee en zangschool Tonality.

Overzicht

Prijs

Voorverkoop: € 10,-. Kassa: € 12,50. Er zijn staanplaatsen en zitplaatsen te koop. De prijs is hetzelfde. Zitplaatsen zijn beperkt, dus wees er snel bij!

Data
2019
december 8
Contact
Hanenhof, Geleen
06-10185337

Tickets

Kijk voor meer tickets op www.tickli.nl

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website