Belevingstheater 'Vrijheid...en wat NU?'

Brunssum Bestel tickets

Belevingstheater 'Vrijheid...en wat NU?'

Belevingstheater 'Vrijheid...en wat NU?' Brikke Oave, Lindeplein 7-8Brunssum

Op zaterdag 21 september 2019 vindt in de Brikke Oave een unieke theater-voorstelling plaats, 'Vrijheid - en wat NU?'. De theatervoorstelling, gebracht door Roger Lataster en Ivo Rosbeek, is onderdeel van de Brunssumse Bevrijdingsfeesten.

In september 2019 vieren we 75 jaar bevrijding. Voor mensen geboren en opgegroeid in Nederland na de Tweede Wereldoorlog is leven in vrijheid heel gewoon. Maar hoe voelt een wereld waarin die vrijheid níet vanzelfsprekend is?

Bezoekers van de voorstelling 'Vrijheid... en wat NU?' maken een reis naar de oorlog van 1943 en weer terug, naar het heden. Hoe voelt het als je vervolgd wordt en je vrijheid wordt afgepakt? Hoe ervaar je, vanuit die beklemmende beleving, (opnieuw) de vrijheid?

Voorstelling in drie delen
De avond start met een meeslepend hoorspel dat zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog. Je zit op de eerste rang in dit verhaal, zo dichtbij dat je letterlijk de spanning van ondergedoken zitten voelt en hoort.

Na dit hoorspel gaan bezoekers naar de foyer van de Brikke Oave, voor een kennismaking met bijzondere kunstwerken over het thema 'vrijheid'. De derde fase van de voorstelling is in de grote zaal van de Brikke Oave. Hier nemen Roger Lataster en Ivo Rosbeek je mee in een theatervoorstelling waarin tekst, muziek en proza samen komen. De avond wordt afgesloten met livemuziek in het Grand Café en een naborrel.

'Vrijheid... en wat NU?' is een productie van Theatergroep Xtravagant in opdracht van de gemeente Brunssum, onder leiding van regisseur Max Foxen.Door de verrassende, veelzijdige theatervorm maakt Xtravagant het thema 'Vrijheid... En Wat NU?' direct en dramatisch invoelbaar.

Kaartjes
'Vrijheid... En Wat NU?' beleef je op zaterdag 21 september 2019 in de Brikke Oave in Brunssum. Kaartjes zijn verkrijgbaar voor verschillende tijdvakken, tussen 18 en 20.20 uur. Je bepaalt dus zelf wanneer je reis begint!

Bestel direct online je tickets onderaan deze webpagina.

Overzicht

Prijs

€ 7,50 per persoon.

Data
2019
september 21
Contact
Brikke Oave, Lindeplein 7-8, Brunssum

Tickets

Kijk voor meer tickets op www.tickli.nl

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website