Beleefweekend Heuvelland

Vaals Bezoek website

Beleefweekend Heuvelland

Beleefweekend Heuvelland Diverse locaties in het HeuvellandVaals 0620148855 Naar de website
Het 9ste Beleefweekend vindt dit jaar niet alleen in de gemeente Vaals maar ook in de gemeente Gulpen-Wittem en de gemeente Eijsden-Margraten plaats. Een prachtig decor voor een mooi evenement. Ieder jaar vindt in het laatste weekend van oktober de landelijke Nacht van de Nacht en de landelijke Dag van de Stilte plaats. Een uitnodiging aan iedereen om stil te staan en stil te zijn. Om alleen of samen met anderen te genieten van de stilte!

Je hebt dit weekend de keus uit heel veel verschillende activiteiten om al je zintuigen te verwennen. Ga mee met één van de stilte, belevings-, relax,- of bezinningswandelingen, of doe mee aan één van de yogalessen in de buitenlucht. Onderga een ontspannende massage of luister naar prachtig muziekspel om zo stilte te ervaren. Beleef in het donker de stilte van de natuur en de nacht met een lantaarntocht of avondwandeling. Bij sfeervol kaarslicht geniet je van een heerlijk diner of beleef je de mysterieuze wereld van sprookjes.

Overzicht

Data 25-10-2019 t/m 27-10-2019
Contact
Diverse locaties in het Heuvelland, Vaals
0620148855

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website