Beleeffietsdag in Het Smalste Stukje Nederland

Echt Bezoek website

Beleeffietsdag in Het Smalste Stukje Nederland

Beleeffietsdag in Het Smalste Stukje Nederland Diverse startlocatiesEcht Naar de website
Op de fiets genieten van prachtige natuur en pittoreske dorpjes in Het Smalste Stukje Nederland? Dat kan op zondag 6 oktober tussen 10.00 en 15.00 uur tijdens de vierde editie van de Beleeffietsdag. Voor deze gezellige fietstocht zijn vier routes van tussen de 30 en 50 kilometer uitgestippeld die je naar de mooiste plekjes in de regio brengen. Inschrijven is niet nodig en deelname is gratis.

Op diverse locaties op de route valt iets te beleven. Zo is het mogelijk een kort bezoek te brengen aan de Abdij Lilbosch en kom je meer te weten over de meest westelijke punt van Duitsland. Je leert iets over de historie en op enkele plekken herleven verhalen en legendes van vroeger.

Startlocaties:
’t Elfde Gebod, Plats 11, Echt.
’t Maashuuske, Illikhoven 14B, Roosteren.
Markt Maaseik (België).

Op deze locaties kun je op zondag 6 oktober tussen 10.00 en 15.00 uur starten. Hier ontvang je het programma en de gewenste route. Kom en beleef Het Smalste Stukje Nederland!

Overzicht

Data
2019
oktober 6
Contact
Diverse startlocaties, Echt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website