Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Beatles Revival

Valkenburg Bezoek website Bestel tickets

Beatles Revival

Beatles Revival Openluchttheater Valkenburg, Plenkertstraat 51AValkenburg 043-6015044 Naar de website
Vorig jaar uitverkocht en daarom dit jaar terug! Ze lijken in alles op de echte Beatles: de kapsels, de kostuums (compleet met Chelsea Cavern Boots), de gebruikte instrumenten, de apparatuur (Rickenbacker, Gretsch,Hofner, Ludwig en Vox) en de linkshandig gespeelde bas. De grootste gelijkenis ligt echter op het muzikale vlak. 

Elk nummer wordt tot in detail griezelig perfect gebracht. De leadzang, de backingvocals, de gitaarsound, het bas- en drumwerk; alles klinkt zoals bezoekers dit van de live concerten en lp's kennen: zuiver, kraakhelder, energiek en opwindend. Concert in samenwerking met Ap Art Events. Aanvang: 20.30 uur.

Overzicht

Prijs

€ 25,-/€ 20,- (vroegboektickets).

Data
2021
juli 23
Contact
Openluchttheater Valkenburg, Plenkertstraat 51A, Valkenburg
043-6015044

Tickets

Kijk voor meer tickets op www.tickli.nl

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website