Informatie in verband met coronavirus

Vanwege het coronavirus (COVID-19) zijn alle evenementen tot 1 juni afgelast. Daarnaast zijn ook restaurants, cafés, musea, theaters en vele attracties en hotels tot en met 28 april gesloten. Contacteer de aanbieders voor de laatste updates. Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn tot en met 28 april gesloten. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons via social media voor de laatste updates en informatie over activiteiten in Zuid-Limburg.

Beatles Revival

Valkenburg Bezoek website Bestel tickets

Beatles Revival

Beatles Revival Openluchttheater Valkenburg, Plenkertstraat 51AValkenburg 043-6015044 Naar de website
Vorig jaar uitverkocht en daarom dit jaar terug! Ze lijken in alles op de echte Beatles: de kapsels, de kostuums (compleet met Chelsea Cavern Boots), de gebruikte instrumenten, de apparatuur (Rickenbacker, Gretsch,Hofner, Ludwig en Vox) en de linkshandig gespeelde bas. De grootste gelijkenis ligt echter op het muzikale vlak. 

Elk nummer wordt tot in detail griezelig perfect gebracht. De leadzang, de backingvocals, de gitaarsound, het bas- en drumwerk; alles klinkt zoals bezoekers dit van de live concerten en lp's kennen: zuiver, kraakhelder, energiek en opwindend. Concert in samenwerking met Ap Art Events. Aanvang: 20.30 uur.

Overzicht

Prijs

€ 25,-/€ 20,- (vroegboektickets).

Data
2020
juli 24
Contact
Openluchttheater Valkenburg, Plenkertstraat 51A, Valkenburg
043-6015044

Tickets

Kijk voor meer tickets op www.tickli.nl

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website