Van harte welkom!

Zowel Visit Zuid-Limburg als de lokale ondernemers doen er alles aan om recreëren zo inspirerend, ontspannen en veilig mogelijk te laten verlopen. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg

 

Beachdog

Beachdog

Poppodium Volt
Sittard
Terwijl de wereld in de fik stond lag het nieuwe project van David achter de Molen op de plank te rijpen tot de tijd rijp was. De Nieuwe Harde Band van Nederland maakt harde rock met genoeg toegankelijke songs voor een groot publiek. 

Een publiek dat het gemist heeft om in bezwete zaaltjes met vrienden een vuist omhoog te steken en los te gaan. Na 10 jaar ging voor John Coffey dit jongensboek ten einde, vele shows over de hele wereld was een droom die realiteit werd. 

Na een break waarin David podcasts ontdekte, even proefde aan het dj-schap bij 3FM kroop het muziekbloed toch weer waar het niet gaan kon. Na drie jaar 'stilte' vond hij Ruben Lisman, één van de meest getalenteerde gitaristen in Nederland, en schreven samen een jaar lang de allerbeste songs. 

Met de eigen Vincent op bass, Mex achter de drums staan dit viertal klaar om Nederland kapot te spelen. Vier shows staan er dit jaar nog op de planning, na hun exclusieve try-out is dit de eerste stap in de richting naar meer!

Prijs


€ 10,-.

Data


  • 13-1-2022