Veilig op pad in tijden van corona

Hét advies van de overheid: vier vakantie in eigen land (en met je gezonde verstand). Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

Aladdin

Theater Landgraaf, Kerkberg 4
Landgraaf
Aladdin en de wonderlamp is één van de bekendste sprookjes uit Duizend-en-een-nacht. Het verhaal gaat over een straatjongen genaamd Aladdin, die een lamp vindt waar een geest in huist. De eigenaar van de lamp mag drie wensen doen. Is het slechts een sprookje? En waar gaat het verhaal Aladdin en de wonderlamp eigenlijk over? Aladdin en de wonderlamp gaat over vrij zijn in het leven. Zowel Aladdin, als prinses Jasmine, als de geest hunkeren naar vrijheid, je eigen keuzes kunnen maken in het leven. 

De musical A-groep van de Jeugdtheaterschool Landgraaf bestaat uit elf cursisten in de leeftijd van 12 t/m 16 jaar, onder leiding van een drama-docente, een zangdocente en een dansdocente hebben zij sinds september 2019 hard gewerkt om deze voorstelling aan een breed publiek te kunnen tonen. Raadpleeg de website voor meer informatie. Leeftijd bezoekers: vanaf 6 jaar tot 99 jaar.  

Zaterdag 14 november om 19.00 uur.
Zondag 15 november om 14.30 uur.

Prijs


Entree: € 5,-.

Data


  • 14-11-2020 t/m 15-11-2020