Afsluitconcert Dag van de koordirectie door Kamerkoor Maastricht

Vaals Bezoek website Bestel tickets

Afsluitconcert Dag van de koordirectie door Kamerkoor Maastricht

Afsluitconcert Dag van de koordirectie door Kamerkoor Maastricht De KopermolenVaals Naar de website

Kamerkoor Maastricht is een klein koor met een vaste kern van zangers. Het koor, bestaat grotendeels uit professionele musici, staat sinds 1990 onder leiding van Ludo Claesen en streeft een slanke koorklank na, die met name tot zijn recht komt in barokmuziek en hedendaags repertoire.

In Maastricht houdt het koor al jarenlang een traditie in ere van uitvoeringen op Goede Vrijdag van de Johannes Passion van J.S. Bach. Daarnaast verzorgt het koor geregeld concerten in binnen- en buitenland met o.a. muziek uit de Franse en Engelse koortraditie als ook muziek van hedendaagse componisten. Met enige regelmaat staan er ook werken van de eigen dirigent op het programma. Het koor trad verscheidene malen op tijdens het festival Musica Sacra in Maastricht.

Naast een gevulde concertagenda vervult het koor een zeer gewaardeerde taak in het onderwijs aan directie- en zangstudenten aan het Conservatorium Maastricht. Kamerkoor Maastricht biedt hen de gelegenheid ervaring op te doen als dirigent of solist.

Zaterdag 30 november. Aanvang: 20.00 uur.

Overzicht

Prijs

Entree: 8,00 Euro – 6 Euro voor Vrienden – 5 Euro voor studenten

Data
2019
november 30
Contact
De Kopermolen, Vaals

Tickets

Kijk voor meer tickets op www.tickli.nl

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website