Academy of St. Martin in The Fields - Met Jörg Widmann

Heerlen Bezoek website

Academy of St. Martin in The Fields - Met Jörg Widmann

Academy of St. Martin in The Fields - Met Jörg Widmann Parkstad Limburg Theaters - RABOzaalHeerlen +31 (0)45 - 571 66 07 Naar de website
The Academy of Saint Martin in The Fields (GBR) is wereldwijd een begrip. Bij zijn oprichting in 1958 door sir Neville Marriner was het nog de bedoeling dat het ensemble klein zou blijven. De violist wilde in een kleiner verband maar wel op het hoogste niveau spelen. Marriners eerste doel lukte niet, want het ensemble groeide al snel uit tot een compleet kamerorkest. Het tweede lukte wel, want vanaf dag één brengt de ASMF kamermuziek op het allerhoogste niveau. 

Een krachtig concert. 
De ASMF bezoekt Heerlen met de Duitse componist, dirigent en klarinettist Jörg Widmann voor een concert in de PLT-serie TOPklassiek. Orkest en solist duiken samen in Mozarts symfonische en krachtige meesterwerk, de Jupitersymfonie. Verder klinken Widmann’s eigen ouverture Con brio en tonen orkest en solist hun wereldklasse op Mozarts Konzert für Klarinette und Orchester. Zoals gezegd: uitvoering en muziek op het allerhoogste niveau!

Overzicht

Prijs

Sterrang: € 65,50 Rang 1: € 56,00 Rang 2: € 50,00 Rang 3: € 43,50 Rang 4: € 28,50

Data
2019
oktober 29
Contact
Parkstad Limburg Theaters - RABOzaal, Heerlen
+31 (0)45 - 571 66 07

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website