100%Fiëste met de Janse Bagge Bend, Tonca en The Pigeons

Schin op Geul Bezoek website Bestel tickets

100%Fiëste met de Janse Bagge Bend, Tonca en The Pigeons

100%Fiëste met de Janse Bagge Bend, Tonca en The Pigeons Feesttent, Mauritiussingel 2ASchin op Geul 0644252988 Naar de website
Zaterdag 21 september staat in het teken van 100%Feest, of beter gezegd 100%Fiëste met de Janse Bagge Bend, de mooder van alle dialekgroepe, 'solliciteert' op de bühne van100%Fanfare100%Sjin. Het repertoire van de band kenmerkt zich door uitersten. Naast totale waanzin nummers zijn er ook nummers met een hoog kippenvel gehalte.

Eindelijk wordt het Limburgse dialect eens voor andere zaken gebruikt dan het bezingen van kapelletjes en de wuivende korenvelden: racisme, werkeloosheid, de vergeten helden zoals Jan Palach, de waanzin van het dragen van merkkleding en de gevolgen daarvan, kortom allemaal items die door JBB bezongen worden. JBB bestaat dit jaar 40 jaar.

Laat de kans niet ontglippen om mee te fiëste op nummers als 'Proemevla' en 'Sollicitere'. Tonca, dé feestband van het 'Wilde Zuiden!' Knettergek, lekkere muziek en vooral één ding is zeker: er wordt pas gestopt als de hele tent op z'n kop staat. The Pigeons Een groep pop-up muzikanten garant voor keihard muziek maken!

Overzicht

Prijs

Entree: € 15,-.

Data
2019
september 21
Contact
Feesttent, Mauritiussingel 2A, Schin op Geul
0644252988

Tickets

Kijk voor meer tickets op www.tickli.nl

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website